donderdag 6 januari 2022

Versterk je merk!

Plopbollen zijn gemaakt om harde 'p'-, 't'- en 's'-klanken in een microfoon te verzachten en kunnen ook goed dienen om je merk te versterken. Plopbollen kunnen in alle kleuren en maten gemaakt worden, je kunt er zelfs een logo op laten zetten. Op deze manier wordt een handig stukje schuim onderdeel van de huisstijl.  

Wat zijn de voordelen van het gebruik van bedrukte plopbollen?

Het gebruik van plopbollen is op meerdere vlakken voordelig:

 • Geluidskwaliteit
  De structuur van de plopbol zorgt er voor dat harde 'p'-, 't'- en 's'-klanken verzacht worden zonder dat de rest van het geluid hierbij verminderd in kwaliteit. Dit maakt een stem fijner om naar te luisteren, luisteraars zullen langer willen luisteren. 
 • Huisstijl
  De plopbollen zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en kunnen bedrukt worden met een door jou gekozen logo. Hierdoor kan de plopbol volledig worden aangepast aan de husistijl. Dit helpt met zowel de herkenbaarheid als het versterken van jouw merk. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van plopbollen in custom kleuren en vormen. Zoals je kunt zien is het zelfs mogelijk een plopbol in verschillende kleuren te krijgen of in de vorm van een hart.

  Plopbollen in custom vormen en kleuren
 • Elke microfoon
  Voor elke microfoon is er een plopbol beschikbaar in verschillende vormen. Standaard zijn de bollen driehoekig of rond maar soms ook vierkant. 
  Neem vrijblijvend contact met ons op, via het formulier onderaan dit artikel, om te kijken welke plopbol geschikt is voor jouw microfoon. 

Plopbollen vallen uit de lucht op de desinfectiespray

Desinfecteren is key

Het desinfecteren van jezelf en je omgeving is belangrijk, waarom zou je dit niet met je plopbollen doen?

Nieuw in ons assortiment is de plopbol desinfectiespray. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor gebruik op plopbollen en tast het materiaal en de werking van de plopbol niet aan. Dit in tegenstelling tot reguliere desinfectiesprays die de structuur van het schuim aantasten. 

Je spuit twee sprays op de bol, laat deze 3 minuten drogen, en de bol is klaar voor de volgende persoon om te gebruiken.

Gratis!

Bestel nu 50 custom plopbollen en ontvang een fles plopbol desinfectiespray gratis!

Zo zorg jij er voor dat je merk goed zichtbaar is én dat je medwerkers veilig gebruik kunnen maken van de aanwezige microfoons met plopbollen. 

Waar wacht je nog op? Stuur jouw plopbol idee naar ons op!

Desinfectiespray ligt op de plopbollen

Wave your 'flag'

Lijkt zo'n plopbol je niets of past dit niet in de vormgeving? We bieden ook 'flags' aan. dit zijn "blokken" die je om een microfoon kunt schuiven. Deze zijn driehoekig of vierkant en kunnen voorzien worden van een sticker met logo. 

Het voordeel van flags is dat deze niet gebonden zijn aan een bepaald type microfoon, je zet hem zo over van de ene naar de andere microfoon. 

Laatst mochten wij voor OPEN Rotterdam flags leveren voor hun 24 uur durende uitzending van Studio Eendracht. De flags zijn een snelle en goede zichtbare oplossing om je merk zichtbaar in beeld te krijgen zoals hieronder in de foto's te zien is. 

Presentatie Studio Eendracht met flagFlag OPEN RotterdamFlag Schulze

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!