Broadcast

Met 25 jaar ervaring in de broadcastwereld, weet Triple Audio® zich raad met elke denkbare uitdaging in deze branche. Techniek staat niet stil, en al helemaal niet bij Triple Audio®.

Sta jij voor een uitdaging in broadcasttechniek? Neem contact met ons op.

Projecten van A tot Z

Bij Triple Audio® kun je terecht voor kleine en grote broadcastprojecten. Wil je een kleine uitbreiding doen in je bestaande studio, of gaat jouw studio verhuizen en wil je alles vernieuwen? Elk project is voor ons bijzonder. Bekijk bijvoorbeeld deze projecten:

lijnen2
doos
stap 4
lijnen1
stippen
stap 1
stap 2
stap 3

Studiomeubels

Het ontwerpen van studiomeubels doet Triple Audio® zelf. Materiaalkeuze, afwerking en luxe toevoegingen; wij denken graag met je mee en hebben de juiste kennis hiervoor in huis.

Meubel
Lijnen boven
lijnen rond

Projectmanagement

Projecten hebben te maken met meer dan alleen techniek. Zowel bij kleine als grote projecten is projectmanagement ontzettend belangrijk. Triple Audio® brengt jouw wensen in kaart, maakt gebruik van een strakke planning als duidelijke leidraad en communiceert in directe lijnen voor optimaal resultaat.

Demo en Proof of Concept

Is ’t iets voor jou?

Verschillende producten wil je toch graag in het echt zien, voelen en horen voordat er een aankoop plaatsvindt. Daarom heeft Triple Audio® veel demo-apparatuur in huis, een afspraak is zo gemaakt.

Daarnaast heeft Triple Audio® in haar Techlab de mogelijkheid om een proof of concept uit te voeren: een testopstelling zodat jij de apparatuur kunt ontdekken.

Benieuwd naar de merken waar Triple Audio® het gezicht van is in Nederland? 

Quasar
Ring 3
Ring 1
Ring 2
Ring 8
Ring 4
Ring 5
Ring 6
Ring 7

Training

Techniek staat niet stil. En daarom voorziet Triple Audio® haar klanten in trainingen op maat in de laatste ontwikkelingen van de broadcasttechniek.

Webshop

De Triple Audio® Webshop is voor iedereen toegankelijk. Je kunt hier terecht voor alle broadcast-gerelateerde producten; van schroefjes tot high-end audioapparatuur.

Nieuwsgierig geworden?

Wij denken graag met je mee!