Algemene voorwaarden

Website: shop.tripleaudio.nl en alle onderliggende pagina’s
Gebruiker: bezoekers van de website
Bedrijf: Triple Audio bv

A.
Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

B. Triple Audio bv werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. 

C. Triple Audio bv geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

D. Triple Audio bv biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

E. De producten of diensten welke aangeboden worden op de website van Triple Audio bv zijn exclusief btw en verzending, mits anders wordt aangegeven.

F. Triple Audio bv is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

G. Triple Audio bv verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.

H. Triple Audio bv kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.

I. Triple Audio bv zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Triple Audio bv kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

J. Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Voor de volledige voorwaarden klik hier: Algemene voorwaarden