dinsdag 7 januari 2020

Triple Audio in AV & Entertainment Magazine

In de nieuwe editie van AV Entertainment Magazine wordt de vernieuwing en verhuizing van Omroep Flevoland uitgebreid besproken. Je leest reacties van alle betrokken partijen, waaronder Triple Audio!

Triple Audio heeft samen met andere partijen gewerkt aan de verhuizing en vernieuwing van radiostudio 1, de uitbreiding van het Axia AoIP systeem en verdere automatisering. Daarnaast heeft Triple Audio meegewerkt aan de bouw van de nieuwe regie waar nuonder andere de Axia iQx AoIP Broadcast Console is geïnstalleerd. In de CAR is de nieuwe Linear Acoustic ARC processor toegevoegd, zodat de audioprocessing ook bij video optimaal is.Inmiddels worden er al een tijdje uitzendingen gemaakt in deze radiostudio en daarom blikt AV Entertainment Magazine terug, samen met Triple Audio engineer Marijn.

De wens van Omroep Flevoland was aan het begin van het project niet duidelijk. Behalve één ding: vooruitgang. ‘Na allerlei meetings en brainstormsessies is de concrete wens ontstaan’, vertelt Marijn. ‘De gebruiksvriendelijkheid van de installatie moest optimaal zijn voor de eindgebruikers en vanuit deze gedachte zijn we steeds aan het werk gegaan’. Triple Audio streeft bij alle projecten naar een technologisch ontzorgde eindgebruiker, dit was tijdens het project bij Omroep Flevoland dan ook de rode draad.

De studio is hier in 360° te bekijken. 

De nieuwe Visual Radio studio van Omroep FlevolandDe nieuwe Visual Radio studio van Omroep FlevolandDe nieuwe Visual Radio studio van Omroep Flevoland

Klik hier om direct het hele artikel te lezen! Triple Audio is jouw partner in kleine én grote projecten. In als ons enthousiasme over de nieuwe en toekomstige broadcasttechniek, denken wij graag met je mee. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!