donderdag 15 oktober 2020

Thuiswerken met Triple Audio

Ben je weer gestart met werken vanuit huis? Of, ben je nooit gestopt? Als broadcaster kan het een uitdaging zijn om de luisteraar dezelfde hoge kwaliteit audio te bieden vanuit huis. Wij denken graag met je mee, en hebben vast verschillende oplossingen samengesteld. Deze oplossingen bieden wij aan met configuratie en installatie-support, zoals je van ons gewend bent.

Thuisstudio set - team (op basis van Comrex Opal)
Deze set is handig voor situaties waarbij niet iedereen advanced technologie nodig heeft om vanuit huis te kunnen werken of wanneer de thuiswerk-periode kortstondig is. Je installeert één Comrex Opal op de hoofdlocatie en levert een aantal basisproducten aan de mensen die vanuit huis werken.

Comrex OpalPreSonus AudioBox iOneRODE BroadcasterBeyerdynamic DT 770 PRO
Comrex Opal
De Comrex Opal installeer je op de hoofdlocatie, door middel van de bijbehorende Dual Rackmount kit past deze in een 19” rack. Dankzij Opal en een webbrowser, kan de thuiswerker hoge kwaliteit audio leveren (een stabiele internetverbinding is wel handing natuurlijk  😉). Thuiswerkers kunnen bijvoorbeeld een DJ, nieuwslezer(es) of weerman/weervrouw zijn, maar de Opal leent zich ook perfect om incidenteel een burgermeester of een ander persoon binnen te halen. 

Basis apparatuur
De apparatuur die jouw team thuis gebruikt voor een langdurige thuiswerk-periode, bestaat uit: PreSonus Audiobox iOne USB-interface, deze gebruik je om de microfoon gemakkelijk en snel aan te sluiten. De microfoon in kwestie is de RØDE Broadcaster: een groot frequentiebereik en weinig vervorming, dé standaard in de radiowereld samen met de Shure SM7b. De RØDE Broadcaster wordt opgehangen aan een K&M Tafelstatief. Als hoofdtelefoon raden wij de Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm aan in deze set. De set wordt compleet geleverd met bekabeling.

  • Actieprijs voor 'Thuisstudio set - team' incl. Comrex Opal (voor in de hoofdstudio) én basisapparatuur voor één thuiswerker is € 2.460,23-  
  • Actieprijs voor 'Thuisstudio set - team' basisapparatuur voor één extra thuiswerker (zonder Comrex Opal) is € 725,-

Met slechts één Opal kun je dus veel thuiswerkers voorzien van hoge kwaliteit audio!

Comrex Opal in z’n eentje
We blijven het toch zeggen: Comrex Opal is ook meer dan geschikt om in z’n eentje te gebruiken! Dankzij de toegepaste techniek is een hoge kwaliteit verbinding ook gewoon mogelijk met een standaard smartphone of computer. Gebruik bijvoorbeeld de Comrex Opal app of een willekeurige browser. Je kunt dankzij de handige Comrex Opal hoge kwaliteit interviews realiseren met mensen die gewoon thuiszitten. Lees hier de review van Radio 509!


Basic thuisstudio set - individueel (op basis van Comrex ACCESS NX Portable)
Deze Basic thuisstudio set is geschikt voor radio dj’s die langdurig thuis aan de slag gaan, en bestaat uit een pro audio codec compleet met hoogwaardig randapparatuur.

Comrex NX PortableRODE BroadcasterBeyerdynamic DT 770 PRO
Comrex ACCESS NX Portable
De basis van deze thuisstudio set bestaat uit de Comrex ACCESS NX Portable. De NX de opvolger van de Comrex Access Portable en zorgt, net zoals haar voorganger, voor een super stabiele en hoge waardige audioverbinding. Met de Comrex NX portable ben je niet meer afhankelijk van third party applicaties maar zet je een één op één verbinding op naar de Comrex (NX) Rack unit op de hoofdlocatie. Deze set wordt compleet geleverd: inclusief RØDE BroadcasterBeyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm en K&M Tafelstatief.

  • Actieprijs voor Basic thuisstudio set (individueel) is € 4.499,-


Advanced thuisstudio set - individueel (op basis van Comrex Access NX Rack en de BigVoice microfoonprocessor)
Wil je het thuis groots aanpakken? Kies dan voor de advanced thuisstudio set. Deze set bestaat uit apparatuur die het thuiswerken optrekt naar een volgend niveau.

Comrex NX RackSonifex RB-HD1SOUND4 Big VoiceRODE BroadcasterBeyerdynamic DT 770 PRO

Comrex ACCESS NX Rack
De basis bestaat uit de Comrex ACCESS NX Rack: een complete re-design van de bekende Comrex ACCES Rack met extra features zoals de vernieuwde HTML5 webinterface en compatibiliteit met AES67. Naast de NX Rack, bestaat deze set ook uit een SOUND4 BIG VOICE microfoonprocessor en een hoofdtelefoonversterker: de Sonifex RB-HD1. Net zoals de Basic thuisstudio set, bestaat de Advanced thuisstudio set uit de RØDE BroadcasterBeyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm en K&M Tafelstatief.

  • Actieprijs voor Advanced thuisstudio set (individueel) is € 5.949,-

Komen de bovenstaande combinaties jou niet helemaal uit, of heb je een veel beter idee? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Bovenstaande aanbiedingen zijn exclusief btw en verzending, maar inclusief de essentiële ondersteuning van onze experts!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!