maandag 6 maart 2017

Theorie is werkelijkheid; AoIP

De Journalistieke opleiding van de Hogeschool Windesheim maakt al jaren tevreden gebruik van een volledige Axia Audio over IP installatie. Doordat de installatie groots is opgezet beschikt zowel de radio als de TV Studio over een echte mixer van nu (Axia AoIP mixers).

Charles Rossingh en Bart Oude Bruinink (samen verantwoordelijk voor de techniek bij Windesheim) kwamen op het idee om de verouderde partyline intercominstallatie te vervangen voor een toekomst bestendig AoIP intercom oplossing. Dit zodat bronnen en hardware gecombineerd kunnen worden met de huidige AoIP infrastructuur, een erg interessante, toekomstbestendige en voordelige investering.

Om een rustige en overzichtelijke studieomgeving voor de studenten te creëren is er gekozen voor Axia accessoire panelen die opgenomen zijn in het meubel, met als resultaat; geen grote intercomunits meer op de desks. De sturing van de accessoires panelen en routings die nodig zijn voorintercomfunctionaliteiten worden volledig beheerd doorAxia Pathfinder systeem. HetAxia Pathfinder systeem maakt hetmogelijk om vanaf één centraal punt Axia devices te beheren. Routeringen of scenes kunnen centraal of gescheduled gekozen worden. Door gebruik van het PathFinder systeem is er in no time een intercominstallatie gerealiseerd met custom features en opmaat functionaliteiten. Charles vult aan; “Wij zijn zeer tevreden met het maatwerk dat Triple Audio heeft geleverd.”

Een student aan de slag met de nieuwe Axia-apparatuur bij WindesheimEen student aan de slag met de nieuwe Axia-apparatuur bij Windesheim

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!