woensdag 21 juni 2017

Strak, luid en vooral erg mooi!”

Martin Wijbenga (1ste Programmatechnicus) & Harry Zwerver (Freelance Audiotechnicus) vanOmrop Fryslân waren op zoek naar een nieuw, uniek geluid en wilden zich hiermee van de restvan Nederland onderscheiden.

De eisen van Omrop Fryslân waren duidelijk: 'Wij willen geen platgestampte muziek zoals op alle andere zenders,' vertelt Martin, 'ook willen wij niet onderdoen aan luidheid en het moet een grote technische vooruitgang zijn'. Met deze uitgangspunten zijn ze op zoek gegaan.

Uitgebreide demo
Doordat Omrop Fryslân begin 2016 al vier stuks Omnia.9sg broadcast stereo generators had aangeschaft was de keuze voor de Omnia.11 geen verrassende keus. Triple Audio heeft voor Omrop Fryslân op locatie een uitgebreide live demo verzorgd op de FM zender.

Omnia.11
De Omnia.11 is niet zomaar een verbetering van de vorige generaties processors. Hij is compleet teruggebracht naar de basis en opnieuw uitgedacht en opgebouwd tot een dijk van een processor(!). Klinkt met gemak luid, wordt gekenmerkt door een donderende bass, heeft sprankelend hoog en een open, heldere spraakweergave. Dit met een bekende punch en helderheid maakt de Omnia.11 dé krachtigste processor voor de grote radio stations op de wereld.


Omrop Fryslân maakt de beste keuze
Omrop Fryslân kiest direct en unaniem voor de Omnia.11 met G-Force (G-Force is een nieuwe moderne techniek op het gebied van dynamics. In het kort gezegd: je hoort de muziek, maar niet de processor). Omrop Fryslân klinkt lekker luid en de sound is perfect, een mooie samenwerking met de Omnia.9sg als toetje. De reacties van de medewerkers en luisteraars van Omrop Fryslân zijn super positief!

Wil jij ook een uitgebreide demo?
Jij kan ook een uitgebreide demo krijgen van Omnia (alle types zijn beschikbaar!). Wil jij een afspraak maken om een demo in te plannen? Neem dan contact met ons op en ga voor het onderscheidende geluid.

Martin Wijbenga en Harry Zwerver en de gloednieuwe OmniaStokkemasker

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!