donderdag 10 januari 2019

Review: plopbollen voor SBS6!

In december heeft Triple Audio in totaal 175 plopbollen geleverd aan Talpa Productions BV. Inmiddels zijn de plopbollen terug te zien in de bekende programma’s:Hart van Nederland, Shownieuws, 6 Inside en Piets Weer. Thomas van Mens, Producer van Hart van Nederland schreef een review over de plopbollen en alles wat daarbij komt kijken!

“Voor de door Talpa Productions BV geproduceerde programma’s Hart van Nederland, Shownieuws, 6 Inside en Piets Weer hebben wij een grote hoeveelheid plopkappen besteld bij Triple Audio. We hadden offertes en samples bij diverse bedrijven opgevraagd waarbij Triple Audio opviel in het fijne contact en goede eerste indruk van de sample.

Plopbol SBS6 TalpaPlopbol Piet PaulusmaPlopbol Coen & Sander

De eerste indruk bleek overeen te komen met de uiteindelijke levering. Aangezien het hier om dagelijkse programma’s gaat, worden de plopkappen volop gebruikt. Ondanks dat, blijven ze er vooralsnog (4 weken in gebruik) goed uitzien en is er geen slijtage te zien. Ook blijven de logo’s goed zitten. In tegenstelling tot, door andere leveranciers, eerdere plopkappen waar er in vroeg stadium slijtage en loslatende letters te zien waren. Het geluid is ook van goede kwaliteit. Op basis van onze ervaringen tot dusver en het contact, zouden wij Triple Audio aanraden.”

Plopbol SBS6Plopbol SBS6

Plopbollen van Triple Audio
Triple Audio levert hoogwaardige plopbollen met optimale akoestiek en een bedrukking van de hoogste kwaliteit naar wens. Wil jij net als Talpa Productions BV jouw logo laten zien tijdens bijvoorbeeld persconferenties, interviews, reportages en andere video producties? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden zodat jij maximaal herkenbaar wordt voor je doelgroep!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!