Reportagewagen over IP
donderdag 2 april 2020

Reportagewagen over IP

De alles-in-één AoIP reportagewagen van Rijnmond!
In de komende periode lees je in een serie artikelen álles over ons nieuwste project voor Rijnmond: de reportagewagen over IP!

In de afgelopen weken is Triple Audio druk bezig geweest met het inrichten van de gloednieuwe reportagewagen van Rijnmond. Deze reportagewagen is extra bijzonder voor beide partijen, het voertuig is namelijk volledig Audio over IP.

In de werkplaats bij D&MS werkt Triple Audio aan de reportagewagenSneakpeak aan de binnenkant van de reportagewagen van Rijnmond

Naast het feit dat het voertuig volledig AoIP is, is het ook bijzonder dat radio, tv eninternet gecombineerd worden in de nieuwe wagen. Er komen werkplekken voor alle drie de media (radio, tv en internet); op deze manier kanRijnmond vanuit één voertuig naar al haar kanalen uitzenden, bijvoorbeeld via radio en Facebook. De reportagewagen van Rijnmond wordtgerealiseerd samen met D&MS, waarbij Triple Audio focust op het audio- en netwerkgedeelte.

Realisatie
Wanneer is ‘ie af? Alle betrokken partijen werken hard om de wagen zo snel mogelijk af te maken, op dit moment worden de puntjes op de i gezet. Je ziet het eindresultaat natuurlijk verschijnen op onze social media kanalen en onze website!

Dit is artikel één van de serie ‘Reportagewagen over IP’. In het volgende nieuwsartikel lees je over de techniek aan de binnenkant!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!