vrijdag 11 juni 2021

Oneindig gemak met Telos Infinity

De ontwikkelingen rondom Telos Infinity staan niet stil. Zo is het Telos Infinity IP Intercom platform recent geüpgrade naar Infinity 1.7 en is ondertussen ook Telos Infinity VIP geïntroduceerd. 

Infinity Dashboard
Telos Infinity is het intercomsysteem dat volledig werkt via AoIP (Livewire+/AES67). Het is schaalbaar, makkelijk te integreren, efficiënt en heeft lage gebruikskosten. Met de komst van Infinity 1.7 zijn er een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Om te beginnen zijn er nu Dashboard Application en Dashboard Server, deze vervangen Dashboard Basic en Dashboard Advanced. 

Dashboard overzicht

Voor kleine tot middelgrote systemen kan gebruik gemaakt worden van Dasboard Application. Dit is een standalone pc-applicatie waarop gebruik gemaakt kan van licenties voor 4, 8, 16 of 24 apparaten. Maak je gebruik van grotere systemen? Dan kom je uit bij Dashboard Server, deze is namelijk te gebruiken met een ongelimiteerd aantal apparaten en meerdere gebruikers. 

In het Infinity Dasboard kan je het IP intercomsysteem indelen. Alle hardware en software onderdelen in het systeem kunnen op één pagina beheerd worden. Door de simpele interface voer je gemakkelijk updates uit of brengt wijzigingen aan in je systeem. 

Beltpack
Een van de aparaten die gebruikt kan worden binnen het Telos Infinity Intercom IP platform is de Beltpack. Eerder was er alleen een variant met twee kanalen, maar nu is er ook een variant met vier kanalen

Dit is niet de enige upgrade die de Beltpack heeft gekregen. Het kan zomaar gebeuren dat de Beltpack een keer valt, dan moet hij wel tegen een stootje kunnen. Dit is geen probleem met de nieuwe Beltpack beschermhoes. De mate van bescherming die deze hoes levert doet niet af aan de prestaties van de Beltpack doordat de warmte van het apparaat gemakkelijk naar de buitenste laag van de hoes getransporteerd wordt. 

Telos Infinity Beltpack

VIP voor iedereen
Wat je situatie ook is, Infinity VIP is iets voor jou!

Telos Infinity Virtual Intercom Platfrom (VIP) is het eerste volledig cloud-based intercomsysteem. De hoogstaande virtuele communicatie die tot stand gebracht wordt is op elk apparaat beschikbaar: smartphone, laptop, desktop of tablet. Je gebruikt Telos Infinity VIP hierdoor zowel thuis, in de studio als op locatie. 

Het feit dat Telos Infinity VIP een software-based systeem is brengt naast dat het dus overal beschikbaar is nog meer voordelen met zich mee. Er zijn bijvoorbeeld minder hardware producten nodig om het systeem werken te krijgen, dit resulteert in lagere aanschaf- en onderhoudskosten. 

Virtuele showcase
Telos Alliance snapt dat je benieuwd bent naar hun nieuwe Infinity VIP systeem. Om te zorgen dat je precies weet wat het doet en hoe het werkt hielden ze op 23 juni, 19:00 Nederlandse tijd, een virtuele schowcase. 

Intercom expert Martin Dyster nam je mee langs alle features en beantwoorde vragen! Heb je deze showcase gemist? Niet getreurd, hij is hier terug te kijken. 

Infinity Link Lite
Link Lite is de Voice over IP (VoIP) modus voor Beltpacks en Panelen. Deze modus zorgt voor directe conectiviteit voor thuis en remote gebruik met minimale configuratie en adaptieve bandbreedte. Vanaf de update naar Infinity 1.7 is deze functie voor alle apparaten vrijgegeven. 

Redundant Ethernet-ondersteuning
Ook nieuw is de Bonded Failover mode: dit is een alternatieve manier om netwerkredundantie te bieden via de secundaire NIC-poort van een Infinity paneel. Wanneer verbinding op de primaire poort wegvalt maakt het paneel verbinding via de secundaire poort, zo blijft deze beschikbaar. 

Daarnaast wordt nu ook SMOTE ST2022-7 Seamless Protection Switching ondersteund. Beide NIC-poorten zijn hierbij verbonden met afzonderlijke netwerken. Redundante streams van SMPTE 2022 pakketten kunnen zo gereconstrueerd worden door middel van seamless protection switching op RTP-dataniveau. 

Heb je vragen aan de hand van wat je net gelezen hebt? Of over iets anders? Twijfel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!