woensdag 2 oktober 2019

Under construction: Omroep Flevoland!

Naar aanleiding van het succes van de radio-installatie van Omroep Flevoland in 2017, heeft Triple Audio opnieuw het vertrouwen gewonnen van deze vooruitstrevende regionale omroep.

Wat gaat er veranderen?
Radio en tv wordt bij Omroep Flevoland één geheel. Visual Radio gaat een nog grotere rol spelen bij de omroep waarbij de studio’s worden uitgebreid met de nieuwste apparatuur.
Triple Audio buigt zich als dé audiospecialist over de radiostudio’s en het audiogedeelte van de tv-regie. Radiostudio 1 verhuist en krijgt een prominente plek in de ruimte van de huidige tv-studio, waarbij een extra in hoogte verstelbaar custom made radiostudio meubel toegevoegd wordt. Daarnaast wordt deze radio- en tv-studio uitgebreid met de revolutionaire Axia iQx Broadcast console, een product waar wij ook niet over uitgepraat raken.

Linear Acoustic ARCAxia iQx

De radio-uitzendingen worden door middel van Visual Radio uitgezonden op tv. Om aan de loudness normen van tv te voldoen, heeft Omroep Flevoland gekozen voor de Linear Acoustic ARC. Dit product is op de IBC2018 gepresenteerd en is speciaal gemaakt voor de tv-wereld. De ARC heeft twee stereo processing instances en een SDI in- en output wat je toegang geeft tot alle SDI-audiokanalen én de mogelijkheid om tussen deze kanalen te wisselen.

De vernieuwing van Omroep Flevoland is een uitbreiding op het al bestaande AoIP platform dat in 2017 mede door Triple Audio is gerealiseerd. Dankzij het succes van dit project, heeft Triple Audio opnieuw de mogelijkheid om een state-of-the-art installatie te realiseren.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de updates over dit project!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!