donderdag 4 oktober 2018

OmniaSST bij Omroep Flevoland

Sinds een aantal maanden is de sound van Radio Flevoland op FM vernieuwd: de nieuwe OmniaSST audioprocessing wordt toegepast.

De vernieuwde radiostudio van Omroep FlevolandDe regionale omroep was op zoek naar een nieuwe audioprocessor omdat de huidige processor niet voldeed aan de nieuwe wensen. Triple Audio heeft al meerdere projecten voor Omroep Flevoland gerealiseerd, waardoor de omroep opnieuw voor Triple Audio koos.

Omroep Flevoland heeft een aantal demo's geprobeerd, maar koos uiteindelijk voor de OmniaSST. De audioprocessor is ontworpen door specialist Hans van Zutphen en bevat een declipper en geavanceerde eindlimiter. Nadat Omroep Flevoland haar keuze had gemaakt, heeft Triple Audio het compleet gemaakt met server spec 19 1HE computer hardware.

Deze hardware heeft als groot voordeel dat ertwee voedingen zijn: redundant power supply. Wanneer er een storing is en een voeding aantast wordt, blijft de software gewoon draaien! Daarnaast zuivert en repareert de OmniaSST binnenkomende audio, dit zorgt voor een schoon, open en luide sound.

De OmniaSST bij Omroep Flevoland is nu naast FM, ook te horen op DAB+, webstream, (digitale)kabel, Digitenne en meer!

Meer informatie over de OmniaSST? Bekijk het product hier!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!