vrijdag 18 september 2020

Omnia Enterprise 9s: virtuele audioprocessing

Het nieuwste product van Omnia is de Enterprise 9s. Het is een alles-in-één virtuele audioprocessor die beschikt over alle voordelen van de Omnia.9 maar onderscheidt zich door zijn hoge schaalbaarheid en flexibiliteit.

Schaalbaar 
De Omnia Enterprise 9s is een schaalbare audioprocessing software-oplossing. Met schaalbaarheid wordt bedoeld dat de software kan worden uitgebreid via een subscriptie. Dit maakt het mogelijk om meerdere (tijdelijke) processing instanties gelijktijdig te laten draaien op één systeem. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als er buiten het hoofdkanaal ook themakanalen geprocessed moeten worden. Met Omnia Enterprise 9s hoeft je hier geen extra hardware voor aan te schaffen.

Omnia Enterprise 9s - Triple AudioOmnia Enterprise 9s - Triple Audio

Flexibel, besparend en veilig
Daarnaast kunnen de infrastructuurbehoeften van omroepen snel veranderen, zeker in een tijd waar analoge, digitale en virtuele toepassingen elkaar afwisselen. Sommige apparatuur is geschikt voor slechts één protocol, waardoor het een duur grapje wordt om te wisselen van apparatuur. Met Omnia Enterprise 9s heb je dit probleem niet. Dit nieuwste product van de Telos Alliance is flexibel en kan gebruikt worden voor analoge, digitale en virtuele toepassingen. Enterprise 9s kan op alle Windows machines als een alles-in-één softwarepakket functioneren. Het voordeel hieraan is, dat de machine waarop dit softwarepakket draait naar behoefte van de klant kan worden aangepast. Dat is kostenbesparend, omdat met deze oplossing de gebruiker zelf verantwoordelijk is voor de unit en daarnaast is het veiliger omdat de machine gemakkelijk kan worden geback-upt en binnen de kortste keren op een andere unit kan worden geïnstalleerd.

MPX
De Omnia Enterprise 9s beschikt over een ingebouwde MPX-encoder. Het gebruik van de MPX-encoder maakt de volledige gecentraliseerde audioprocessing mogelijk. Dat houdt in dat de audioprocessor, stereo-encoder en RDS encoding in dit apparaat gebeurt en vervolgens gezamenlijk over IP kan worden verdeeld naar één of meerdere locaties. Omdat er geen extra stereo encoder, RDS-encoder of audioprocessor in het hele distributienetwerk nodig is, kan hier aanzienlijk worden bespaard op apparatuur, ruimte en energie.

Demolicentie
Cool hè? Je kunt de Omnia Enterprise 9s uitproberen! Vraag de demolicentie aan en ontdek direct of het product iets voor jou is. Triple Audio is de exclusieve distributeur van Omnia in Nederland.

Omnia Enterprise 9s - Ontvang de demolicentie!Omnia Enterprise 9s - Triple Audio

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!