woensdag 28 oktober 2020

Nieuwe studio SOL2

Streekomroep Limburg 2 maakt sinds kort gebruik van haar nieuwe studio. Engineers van Triple Audio en verschillende partners, installeerde de apparatuur tot in de puntjes; met resultaat! SOL2 is te beluisteren via internet, FM en de kabel.

Omnia MPX Node
SOL2 maakt gebruik van de Omnia MPX Node, een van de nieuwste Omnia-producten. De manier waarop de MPX Node wordt ingezet is bijzonder: de MPX-decoder is bevestigd in de kerktoren van Echt. Met een Point 2 Point dataverbinding wordt het µMPX®-signaal razendsnel (Minder dan 1ms latency) verstuurd naar de kerktoren waar de Omnia MPX Node staat.

Omnia MPX Node Decoder

StereoTool
Voor de zendlijn processing heeft SOL2 gekozen voor StereoTool, dit werkt naadloos met de Omnia MPX Node. Hierdoor krijg je de beste kwaliteit met een luid, zuiver en schoon geluid. Zenlex Radio Manager als playout-systeem wordt Zenlex Radio Manager gebruikt. Zenlex Radio Manager blinkt uit door haar stabiliteit en innovatieve voicetrackmogelijkheden. Daarnaast wordt enkel het complete pakket aangeboden, dus geen extra maandelijkse fee’s waardoor de prijs kan oplopen.

De Omnia MPX Node Decoder is geïnstalleerd in de kerktorenEen kijkje in de studio van SOL2

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!