donderdag 18 juli 2019

Nieuw: Linear Acoustic ARC

The Telos Alliance presenteerde op de IBC 2018 een nieuw product van Linear Acoustic: Linear AcousticARC. Wat is dit voor product? En belangrijker: wat kan het eigenlijk? De antwoorden op deze vragen vind je in dit artikel, lees dus snel verder!


Linear Acoustic is onderdeel van The Telos Alliance en heeft op de IBC2018 een nieuw product geintroduceerd, de ARC. Deze gloednieuwe loudness processor is speciaal gemaakt voor de tv-wereld en heeft twee stereo processing sections. Daarnaast heeft de ARC een SDI in- en output wat je toegang geeft tot alle SDI audiokanalen én de mogelijkheid om tussen deze kanalen te schuiven. Als kers op de taart is de ARC compliant met AES3 en LiveWire+ AES67.

Ken Tankel met de nieuwe Linear Acoustic ARC op de IBC2018

Linear Acoustic heeft al 18 jaar ervaring met het maken van AERO processors, wat nu zorgt voor intelligente algoritmes met veel controle en een hoge betrouwbaarheid. De ARC maakt nu gebruik van APTO® Loudness Adaption technology. Dit is een ultramoderne loudness-technologie, speciaal ontworpen om audioniveaus zorgvuldig te regelen op een manier die de overgangen, het geluidsbeeld en de artistieke intentie van de bron bewaart. Tegelijkertijd blijft de audio consistent in luidheid.

Het bedienen van de ARC kan met elke HTML5 browser en is ontzettend makkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende loudness standaarden en de ARC regelt de rest voor je.

Het grote voordeel van de ARC is de toegankelijkheid van het product door de scherpe prijs. Zelf voor hele kleine budgetten is het een geweldige optie.

Linear Acoustic ARC Televisie Loudness Processor - € 4 048,29, via de webshop krijg je 3% procent korting!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!