vrijdag 27 november 2020

LPAM bij Triple Audio

De afkorting van LPAM is Low-power amplitude modulation. Dit betekent dat er met een licentie op laagvermogen op de middengolf (AM) uitgezonden mag worden. Eenmaal een LPAM-licentie bemachtigd is het natuurlijk ook van belang om goede audio processing toe te passen. Bij Triple Audio hebben we twee producten die bij uitstek geschikt zijn voor AM.

Omnia VOLT
‘Alweer?’, ja! Wij zijn fan van de Omnia VOLT en deze alleskunner is toevallig ook enorm geschikt voor AM. Omnia VOLT is niet zomaar een zendlijnprocessor, de regels zijn letterlijk herschreven bij het ontwikkelen van dit apparaat. De algoritmen zijn verfijnd en dankzij de QuickTweak functie kun je voor 80% je sound samenstellen; dit maakt het toegankelijk voor iedereen.

Omnia VOLT is voor alles inzetbaar dankzij modules voor FM, AM, HD/DAB en meer. Omnia VOLT geef je meer uitzend-energie en prcoessing-kracht in 1HE dan sommige merken dat in 3HE kunnen bieden. En de prijs ligt daarnaast ook nog duizenden euro’s onder de concurrentie 😉

Benieuwd naar de Omnia VOLT? Neem contact met ons op, via onderstaand formulier, en kom het zelf ervaren!
Omnia.7 Multi-Band AM Audio Processor -AM never sounded this good.

Wil je dat je AM-uitzendingen helder, duidelijk en luid klinken? Dan ben je op zoek naar een processor die hier speciaal voor ontworpen is: Omnia.7. Andere merken gebruiken verouderde technologie in processors, maar Omnia.7 niet. Omnia.7 gebruikt het beste van de huidige technologie zodat uitdagingen van AM-omroepen verleden tijd zijn. Het krachtige, heldere en precieze Omnia-geluid is de eerste keuze van topzenders wereldwijd.


Er bestaat een Omnia.7AM en Omnia.7FM. Beide hebben dezelfde functionaliteiten, maar de Omnia.7AM heeft speciaal voor AM ontworpen bandbreedte, processingsinfrastuctuur en uitgangsignalen.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!