maandag 18 februari 2019

Lost & Found: AVN Grandmaster

Zo nu en dan pakken wij een product erbij dat al een tijdje gelanceerd is, maar niet genoeg in de schijnwerpers heeft gestaan; Lost Found. Dit keer zijn het drie producten uit eenzelfde serie: Sonifex AVN Grandmaster!

Het allerbelangrijkste in de AoIP-wereld is tijd, alles heeft te maken met timing. Om te zorgen dat de timing bij elk device in een AoIP-netwerk hetzelfde is, kun je kiezen uit verschillende producten. Sonifex heeft met haar betrouwbare kwaliteit een product ontwikkeld voor de timing in AoIP-netwerken: de AVN PTPv2 Grandmaster, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen:

De Sonifex AVN Grandmaster is speciaal gemaakt voor AES67 en SMPTE ST 2110-netwerken en zorgt ervoor dat alle nodes in een netwerk gesynchroniseerd zijn.

Sonifex AVN Grandmaster

Het verschil tussen deze drie, naast de naam en de prijs, is de nauwkeurigheid. Bij de TCXO (Temperature Compensated Oscillator) heb je in het ergste geval 1 seconde verschil in 11,5 dagen. De OCXO (Oven Controlled Oscillator) heeft in het ergste geval 1 seconde verschil in 3,1 jaar. De CSAC (Quantum Atomic Clock) is het meest accuraat: slechts kans op 1 seconde verschil na 63 jaar!


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!