maandag 15 maart 2021

L1 kiest voor Telos

Sinds een half jaar maakt L1, de regionale omroep voor Limburg, gebruik van de Telos Z/IPStream R/2 met 3 band Omnia Processing.

De TelosZ/IPStream R/2 is onmisbaar in de studio. Dit product zorgt er namelijk voor dat het hoofd radiokanaal en alle sub radiokanalen gestreamd en geprocessed worden voor de webstream. Voor L1 dé oplossing om meerdere streams weg te kunnen spelen. ‘We waren eigenlijk op zoek naar een doos waar alles in één zat, en dat was deze.’

Studio L1

Plug and play
Voorheen gebruikte L1 verschillende apparaten om de webstreams bereikbaar temaken, de Telos Z/IPStream R/2 is alles in één. Er is dan ook bijvoorbeeld geen Windows computer meer nodig. Dit heeft het proces makkelijker en onderhoudsvriendelijker gemaakt. Daarnaast is het product heel makkelijk te installeren; echt plug and play, je vult je gegevens in en gaan met die banaan!

L1 is heel blij met het nieuwe systeem. Waar zij eerst wel eens te maken hadden met wegvallende streams hebben zij nu nog geen telefoontjes over niet werkende streams ontvangen. Daarnaast is er buiten netwerkbekabeling geen andere bekabeling nodig doordat alles is aangesloten via Audio over IP. Dit is nogal een verschil met de bossen audio bekabeling, XLR-pluggen e.d. die eerst nodig waren. De Telos Z/IPStream R/2 kan direct verbonden worden met Triton Digital.

Ben je nu ook enthousiast geworden over de Telos Z/IPStream R/2, dat snappen wij! Neem contact op met Triple Audio via onderstaande formulier, samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.  


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!