woensdag 26 september 2018

Jeroen Rocks, Omnia Rocks!

Sinds kort is Jeroen Rocks de gelukkige eigenaar van een Omnia.11. Jeroen draaide voorheen een 6fm/HD exi in zijn radiostudio in Drenthe.


Na vele jaren met de 6FM EXi, merkte Jeroen dat hij er niet onderuit kwam om de processor te updaten, en zo begon zijn zoektocht naar een nieuwe processor. Jeroen was op zoek naar een processor met open hoge tonen maar ook diepe bassen.

Na het beluisteren van verschillende processoren bleef de Omnia.11 de aandacht van Jeroen trekken, zoals Jeroen zelf zegt: ‘Wat een processor is dit!’. Omdat de aangeschafte Omnia.11 niet werkte zoals hij zich bij de zoektocht herinnerde, schakelde Jeroen de hulp in van Triple Audio.

Jeroen kreeg hulp van Edwin van der Plank, audio processing expert bij Triple Audio, met wie het contact super verliep. Jeroen kon vertellen hoe hij over processing dacht en wat hij eigenlijk verwacht van de Omnia.11. Over het eindresultaat en de professionaliteit van Triple Audio is Jeroen enthousiast! 

De Omnia 11 van Jeroen RocksDe studio van Jeroen Rocks

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!