vrijdag 10 januari 2020

It's a kind of magic

‘Comrex Opal is vergelijkbaar met magie’, zo omschrijft Technische Directeur van Comrex, Tom Hartnett, de Comrex Opal. En natuurlijk is een Technische Directeur van Comrex een klein beetje bevooroordeeld, maar geloof ons; dit product komt dichtbij magie.

Comrex Opal is een product dat in het leven geroepen is om een einde te maken aan de slechte audio afkomstig uit live telefoongesprekken. Je kent het wel: een studio met de nieuwste en beste apparatuur, maar een telefonisch interview kraakt aan alle kanten; Comrex Opal lost dit op! Comrex Opal maakt het mogelijk om audio verbindingen van hoge kwaliteit tot stand te brengen tussen de studio en gasten die gebruik maken van consumenten elektronica; zoals smartphones en laptops Stappenplan

  • Word enthousiast over Comrex Opal nadat je dit nieuwsartikel hebt gelezen
  • Mail of bel ons en laat ons samen met jou enthousiast zijn over Comrex Opal
  • Plaats je bestelling
  • Installeer Comrex Opal in je studio (dit is eenvoudig te doen en met een duidelijke handleiding)
  • De Comrex Opal geeft een hyperlink af, kopieer deze en verstuur hem naar de gast
  • Laat de gast klikken op deze link vanaf zijn of haar telefoon, laptop of tablet.
  • Tadaa! De gast is verbonden via zijn webbrowser en te horen in de studio, waarbij het klinkt alsof deze gast tegenover je zit!

Jouw gast heeft geen speciale apparatuur nodig, en nog beter: geen technische vaardigheden! Elke burgermeester, minister, sporter, dokter of advocaat klinkt alsof zij live bij jou in de studio zit.
Hoe werkt Comrex Opal?

Sceptisch?
Nu vraag jij je af: ‘wat staat er in de klein lettertjes?’. Een terechte vraag, want hoe kan zo’n product nou volledig voldoen aan je diepste wens; zonder een addertje onder het gras? Geen zorgen, er zijn slechts twee dingen nodig om Opal te laten werken zoals aan het begin van dit artikel wordt beschreven. De Opal dient namelijk voorzien te worden van een DNS-naam in combinatie met een vast intern IP-adres; that’s it!

Review
RadioWorld heeft in juni 2018 een artikel geschreven overde Comrex Opal waarin Joe Emert van New Life Radio vertelt over de ervaringen met die bijzonder apparaat. New Life Radio is een christelijk radiostation met programmering in verschillende delen van de Verenigde Staten. Daarnaast helpt New Life Radio met de bouw van verschillende radiostations in het buitenland, voorbeelden zijn Papoea-Nieuw-Guinea en Bonaire. ‘

We installeerden de Comrex Opal vlak voordat ik op reis ging naar Israël, wat de gelegenheid bood om het internationaal te testen. Ik probeerde het vanaf een iPhone op een boot in het Meer van Galilea. Het netwerk waar we op het water toegang toe hadden was gebrekkig, maar we slaagden er toch in om audio van goede kwaliteit te krijgen. Daarna, vanuit de hotelkamer in de buurt van Tiberius, was de verbinding en de audio spot-on vanuit het hotel. Studiokwaliteit, zonder merkbare vertraging!’

Vragen over dit product? Wil je Comrex Opal in het echt zien, proeven en ruiken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!