maandag 21 oktober 2019

Ik tel tot tien!

Sonifex heeft een nieuwe productrange: de AVN-DIO-range. Dit zijn interfaces waarmee je analoge en digitale apparatuur verbindt met een Dante® AoIP netwerk.

Een tot en met vijf
AVN-DIO001, AVN-DIO002, AVN-DIO003, AVN-DIO004, AVN-DIO005

  • De AVN-DIO01 is een Dante® AoIP netwerk naar analoog XLR stereo output converter in de nieuwe Sonifex DIO range. De DIO01 bestaat uit twee XLR outputs en een Neutrik EtherCon® connecter, dit zorgt voor een directe verbinding met het Dante AoIP netwerk.
  • De AVN-DIO02 is de AVN-DIO01 alleen dan precies andersom! De DIO02 vormt analoge XLR stereo input om naar het Dante® AoIP netwerk. De DIO02 bestaat uit twee analoge XLR inputs en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO03 is een converter van het Dante® AoIP netwerk naar een hoofdtelefoon. De DIO03 bestaat uit een single stereo hoofdtelefoon output, beschikbaar in twee verbindingen voor 1/4” 3.5mm jacks, en een volumeknop voor de hoofdtelefoon. Daarnaast heeft de DIO03 een limiter met LED indicatie, zodat je gehoor beschermd is.
  • De AVN-DIO04 is een converter van het Dante® AoIP netwerk naar analoog phono stereo in- en output. De DIO04 heeft stereo analoge in- en output en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO05 vormt het Dante® AoIP netwerk om naar analoge aansluiting, zowel in- als output. De DIO05 heeft analoge stereo audio in- en outputs op één schroefaansluitblok en een Neutrik EtherCon® connector.

Zes tot en met tien
AVN-DIO006, AVN-DIO007, AVN-DIO008, AVN-DIO009, AVN-DIO010

  • De AVN-DIO06 is een converter voor het Dante® AoIP netwerk naar digitale AES3 in- en output. De DIO06 beschikt over stereo AES3 audio in- en outputs op Neutrik XLR connectors en een Neutrik EtherCon connector.
  • De AVN-DIO07 is een converter voor het Dante® AoIP netwerk naar AES3id digital en- en output audio. Deze convertor bestaat uit stereo AES-3id digitale audio in- en outputs op BNC connectors en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO08 is een Dante® AoIP netwerk naar AES3 digitale in- en output audio converter. De AVN-DIO08 heeft stereo AES3 digitale audio in- en outputs op één schroefaansluitblok en één Neutrik EtherCon-connector.
  • De AVN-DIO09 is een microfoon input naar Dante® AoIP netwerk converter in het Sonifex DIO-assortiment van Dante invoer- / uitvoerapparaten met A / D-circuits die een ruisvloer van wereldklasse bieden van -129 dB. De AVN-DIO09 heeft een enkele hoogwaardige microfoonvoorversterker met gebalanceerde XLR-ingang, grove en fijne versterkingsregelaars, hoog doorlaatfilter, fantoomvoeding, driekleurenniveau-LED en één Neutrik EtherCon-connector.
  • De AVN-DIO10 is een Dante® AoIP netwerk naar 3G/HD/SD-SDI Embedder/De-Embedder (leverbaar vanaf Jan 2020). De AVN-DO10 is de makkelijkste manier om legacy SDI apparatuur te verbinden met je Dante® netwerk. De AVN-DIO10 kan gelijktijdig gebruikt worden voor het embedden en de-embedden van 16 audiokanalen.

Wil je weten wat de nieuwe product range van Sonifex voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!