maandag 1 oktober 2018

(I want to) Break Free!

Triple Audio heeft de gloednieuwe Break Free ontwikkeld! Dit product is gemaakt om de op RJ45-connector uitgevoerde analoge, digitale en microfoon in- en uitgangen naar XLR uit te koppelen. Tevens zijn de Break Free’s zo ontworpen dat deze ook meteen gemonteerd kunnen worden op een 19 inch aansluit paneel met (Neutrik) D-size gaten. Alle producten van de Telos Alliance en diverse andere fabrikanten (die de RJ45 audio pinout voor analoog en AES/EBU audio hanteren) zijn pin compatible met de Break Free’s.

Alle Break Free's op een rijtje!

Er worden verstelbare koppelstukjes meegeleverd met de Break Free's. Deze koppelstukjes maken montage op panelen van diverse formaten mogelijk.Daarnaast beschikken de Break Free’s over doorverbindconnectoren die het mogelijk maken om een tweede audiokanaal uit te koppelen naar de naast gelegen print, om zo bijvoorbeeld een stereo in- of uitgang te creëren.

Het gebruik van Break Free’s in combinatie met standaard UTP databekabeling maakt soldeerwerk overbodig waardoor het bouwen van installaties supersnel en veel efficiënter gaat!

De volgende uitvoeringen zijn mogelijk:

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!