maandag 18 mei 2020

Hoogste kwaliteit audio door thuis te blijven

In een tijd waar een groot gedeelte van de mensen thuiswerkt, zijn we steeds meer op telefoongesprekken aangewezen. Wat voor consequenties heeft dit voor een audio branding studio, zoals Earforce? Reinder van Earforce kwam bij Triple Audio terecht door een nieuwsbericht over Comrex Opal. Hij en zijn collega’s waren benieuwd naar de mogelijkheden van Comrex Opal en namen al snel contact op. Inmiddels gebruikt Reinder Comrex Opal zeer regelmatig en daarom is het tijd voor een review!

Voorafgaand aan Comrex Opal gebruikte Earforce een line out van een telefoon of laptop. ‘Voor een opname bij een voice-over thuis, werd de opname verstuurd en ingebeld met bijvoorbeeld Skype’, vertelt Reinder.

Comrex Opal bij Earforce Comrex Opal wordt op dit moment gebruikt om in te bellen in podcasts en voor voice-over opnames thuis. Reinder: ‘Wij willen de hoogste kwaliteit audio, zonder dat mensen naar de studio hoeven te komen. Daarnaast kunnen we met Comrex Opal het ruwe audiosignaal direct in Pro Tools opnemen’. Comrex Opal wordt door Earforce als heel gebruiksvriendelijk ervaren. Reinder: ‘Je stuurt een link en de persoon is direct in de studio! De gebruikskwaliteit is stukken beter dan via de gebruikelijke VoIP dienst.’ Ook de gast is erg tevreden over Comrex Opal: ‘De kwaliteit is hoog, de ontvanger hoort iemand terug die door een mooie microfoon praat’, vertelt Reinder. Wil je weten wat Comrex Opal voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Bekijk hoe de Comrex Opal wordt ingezet door Earforce: https://www.earforce.nl/studio-5/

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!