vrijdag 25 mei 2018

Hogeschool Utrecht bouwt aan de AoIP toekomst

Triple Audio gaat de nieuwbouw van de school voor journalistiek (Hogeschool Utrecht) uitrusten met o.a. twee nieuwe radio studio’s en bij behorende radio regie.

Daarnaast werkt Triple Audio nauw samen met DMS die de visuele faciliteiten verzorgen, zo zal Triple Audio de TV studio’s en bijbehorende regie voorzien van alle benodigde audio, net als het studieplein, spreekcellen en de montageruimtes.

AoIP vormt de basis voor alle audio, wat betekent dat de audio volledig geïntegreerd wordt in één Livewire+ netwerk. Dit betekend dat alle audio apparatuur aangesloten wordt op een standaard netwerk, waardoor er geen specifieke audio bekabeling meer nodig is per apparaat. Hierdoor is het mogelijk om overal in het netwerk audio in- en uit te koppelen, waardoor apparaten zoals codecs niet meer studio gebonden zijn, maar eenvoudig in andere ruimtes gebruikt kunnen worden. Dit biedt bijvoorbeeld de unieke mogelijkheid om vanuit alle leslokalen verbinding te kunnen maken met de studio’s en bijvoorbeeld mee te kunnen luisteren met alles rondom de uitzendingen, dus ook regie etc. Groene studio's en montage ruimten worden door Triple Audio voorzien van Audio installaties.


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!