maandag 3 juni 2019

Grand Prix Radio in Monaco

Op zondag 26 mei om precies 15.10 uur startte de Formule 1 Grand Prix van Monaco, dit alles was natuurlijk live te volgen via Grand Prix Radio. Voor optimale zichtbaarheid heeft Grand Prix Radio gekozen voor de plopbollen van Triple Audio!

De plek waar Grand Prix Radio live verslag deed van de Grand Prix in Monaco, ‘The Holland Boat’, is zeker het benoemen waard. Dit prachtige jacht was in alle luxe voorzien en lag op een geweldige plek in de haven van Monaco. De jacht was omgedoopt tot The Holland Boat en speciaal ingevaren voor de Grand Prix van Monaco.

The Holland BoatDe studio van Grand Prix Radio in MonacoDe studio van Grand Prix Radio in Monaco

De studio van Grand Prix Radio in Monaco Grand Prix Radio heeft tijdens de Grand Prix een half miljoen kijkers getrokken via Visual Radio. Hiermee is Grand Prix Radio zeker geen kleine speler in de radiowereld. Met de Online Radio Award 2018 en een nominatie voor de Dutch Podcast Awards 2019 staat Grand Prix Radio vooraan in de rij.

De studio van Grand Prix Radio in de jacht

Ook je zichtbaarheid verhogen? Custom plopbollen zijn al bestelbaar vanaf vijf stuks!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!