vrijdag 21 oktober 2016

Europese fadermodule voor Axia Fusion

UPDATE: de nieuwe Axia Fusion fader module is nu leverbaar! Dankzij de inzet van Triple Audio en Axia is het gelukt om binnen korte tijd dit nieuwe product succesvol te lanceren.

De standaard- en Europese faders van AxiaTen opzichte van de standaard Axia Fusion fader module is er een extra soft button bij gekomen, één grote ON/OFF (Start) knop boven de fader en een grote preview (PFL) knop. Hiermee sluit de nieuwe Europese Axia Fusion fader module perfect aan bij de Nederlandse workflow voor radio en TV.

Goed nieuws! Dankzij de hechte samenwerking tussen Triple Audio en The Telos Alliance én de feedback van gebruikers van regionale, nationale en commerciële broadcasters, heeft heeft Axia de onderstaande nieuwe fadermodule ontwikkeld.

De nieuwe fadermodule voor de Axia Fusion wordt specifiek voor de West-Europese markt ontwikkeld. De grootste vernieuwing is dat de faders onderaan de module zitten en de start knoppen erboven.


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!