woensdag 20 juli 2016

Ericsson vloot voorzien van automatische KA-SAT systemen

Ericsson Broadcast Media Services levert dagelijks diensten voor het technisch realiseren van (live) uitzendingen voor publieke en commerciële omroepen. Om haar mobiele vloot te moderniseren en breder inzetbaar te maken heeft Triple Audio de reportage- en verbindingswagens van Ericsson uitgerust met volautomatische KA-SAT systemen.

Hiermee is Ericsson in staat om hoge kwaliteit audio-verbindingen vanaf locatie aan te bieden middels de Comrex Access Audio over IP codecs en daarnaast een visual radio-oplossing met meerdere camera’s bij de uitzendingen. Ook is het op deze manier mogelijk om te faciliteren in een (tijdelijke) internetverbinding voor haar klanten; al met al een zeer goede toevoeging aan de Ericsson-wagens welke zeer gewaardeerd wordt.

KA-SAT systemen van EricssonKA-SAT systemen van EricssonKA-SAT systemen van Ericsson

De KA-SAT systemen worden door Ericsson ingezet voor grote festivals, sportevenementen en nieuws voor de landelijke en regionale omroepen in binnen- en buitenland. Denk daarbij aan onder andere live bijdragen vanaf de Tour de France, Pinkpop, Lowlands, Nijmeegse 4-daagse, Oerol en alle andere grote uitzendingen. Het leuke aan de KA-SAT systemen is dat ze een hoogwaardige verbinding bieden, tegen zeer acceptabele kosten. Hiermee is deze verbinding zeer flexibel inzetbaar voor live Audio- Video over IP toepassingen voor alle Broadcast wensen.Naast de inzet voor live bijdragen vanaf locatie, worden deze KA-SAT systemen ook ingezet als back-up naast het uitgebreide glasvezel-netwerk van Ericsson (aansluitingen aanwezig op significante posities zoals stadions en evenementenlocaties).

Triple Audio is ervaren in de realisatie van KA-SAT systemen en verneemt graag je wens zodat we deze voor je kunnen realiseren.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!