woensdag 24 oktober 2018

BNNVARA kiest (opnieuw) voor Triple Audio

Triple Audio heeft opnieuw een opdracht binnen van BNNVARA! De vier werkplekprogrammamakers (WPM's)die in 2015 geïnstalleerd zijn door Triple Audio, worden in 2019 uitgebreid met een extra studio. ‘Wij zijn zeer verheugd om deze klus uit te besteden aan Triple Audio en weten zeker dat zij onze wensen kunnen vertalen!',vertelt Dave, BNNVARA's Post Production Facility Manager. Een groot compliment van de omroep!

De DJ-studio’s, zoals BNNVARA de werkplekprogrammamakers noemt, worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Andy, audiovormgever bij BNNVARA vertelt: ‘We zenden eigenlijk geen shows uit vanaf deze locatie, dat wordt gedaan bij de NPO. Wat we wél hier maken, zijn de jingles en voice-overs voor eigenlijk alle shows van BNNVARA. Niet alleen voor de radioshow overigens: ook het YouTube-kanaal BOOS laat zijn voice-overs hier opnemen!’

Het leuke aan de meubels is dat deze volledig custom-made zijn. BNNVARA krijgt bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar meubelmet een LED-rand. Triple Audio maakt dus een uniek meubel voor een van de grootste omroepen van Nederland!

En er is meer!
Naast een WPM, wordt er ook een spreekcelmeubel ontworpen voor BNNVARA! De spreekcel wordt gebruikt als opnamestudio om bijvoorbeeld een gesprek op te nemen of een voice-over te maken. 

Een van de WPM's bij BNNVARAAndy aan het werk in een van de verouderde WPM's bij BNNVARADe oude WPM bij BNNVARA

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!