dinsdag 9 februari 2016

BNN-VARA WPM’s

Triple Audio heeft vier WPM’s (werkplek programma maker) gerealiseerd voor BNN-VARA. De kern van de opdracht was “lean and mean”. Eén van de WPM’s is uitgebreid met extra faders en vork, de andere drie zijn identiek.Het ontwerp voor de vier WPM’s is overal gelijk gehouden met een strakke uitstraling. De toegepaste technieken zijn zo efficiënt mogelijk ingezet en het ontwerp maakt maximaal gebruik van de apparatuur. Zo zijn er vier compacte sets ontstaan met één technisch hart.

BNNVARA WPM Studiomeubel BNNVARA BNN Studiomeubel WPM

De werkomgeving voor BNN-VARA gebruikers is zoveel mogelijk hetzelfde gehouden als in alle andere faciliteiten. Dit is onder andere gedaan door dezelfde apparatuur toe te passen en dezelfde workflow te hanteren. Iedere WPM is onder andere voorzien van een elektrisch in hoogte verstelbaar meubel, ProTools inclusief Waves Diamond bundle, Comrex VoIP vork, AirTools microfoon processing, Omniplayer en Dalet.

Alle vier de WPM’s zijn volledig voorbereid bij Triple Audio en in drie dagen op locatie geïnstalleerd. Hiermee is de doorlooptijd op locatie zo kort mogelijk gehouden en hebben de gebruikers minimale hinder ondervonden.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!