Audioprocessing met OmniaTools™
dinsdag 7 december 2021

Audioprocessing met OmniaTools™

Steeds meer audio wordt op afstand gecreëerd en op aanvraag geconsumeerd, denk aan een podcast. De audio van dit soort opnames is helaas niet altijd even prettig om naar te luisteren, sterker nog dit is nummer één klacht van podcast luisteraars. Ze moeten bijvoorbeeld vaak het volume aanpassen om prettig te kunnen luisteren waardoor ze sneller luistermoe worden en de gecomprimeerde audio vertroebelt het sonische landschap.  

Als maker wil je luisteraars vermaken en niet verliezen. Om de audiokwaliteit van je opnames te verbeteren kun je nu de automatische audioprocessing van OmniaTools™ gebruiken. Met deze software kan audio file-based verwerkt worden om deze verstaanbaar, minder vermoeiend en consistenter te maken. Geluidsniveaus worden automatisch aangepast en je kunt je eigen signature sound toepassen. 

Door het gebruik van OmniaTools™ kun je je onderscheiden van alle andere aanbieders van on-demand audio, hebben je luisteraars minder last van luistermoeheid én word je herkenbaar door jouw unieke sound. 

Stations stoppen een hoop tijd in het creëren van hun eigen sound. Met OmniaTools™ kan je on-demand content en podcasts hetzelfde klinken door de ingebouwde Omnia.9 processing engine. Je kunt zelfs precies dezelfde on-air preset gebruiken. Zo weten luisteraars gelijk dat ze naar jouw podcast luisteren. 

OmniaTools™ is zo makkelijk mogelijk gemaakt voor gebruikers. Zet je audiofiles in een watch folder en OmniaTools™ creëert automatisch een nieuwe, verbeterde versie. Producers besparen hierdoor tijd omdat ze een grote hoeveelheid bestanden snel en automatisch kunnen verwerken.  

Interface OmniaTools


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!