woensdag 25 november 2020

Triple Audio is Audinate reseller

Triple Audio is officiëel Audinate (Dante AoIP) reseller! Wat houdt dit precies in? Je leest het hier.

Audinate is de ontwikkelaar van Dante®. Dante® is een AoIP-standaard welke veel wordt gebruikt in de AV-branche. Het protocol is AES67-compatible, wat het makkelijk maakt om te combineren met apparatuur gebaseerd op bijvoorbeeld Ravenna of Livewire+. Naast het feit dat Audinate Dante® heeft ontwikkeld, beschikt het ook over eigen Dante® productranges. Triple Audio levert twee van deze productranges, namelijk de AVIO-range en de Dante® Domain Manager.

AVIO 
Oud combineren met spiksplinternieuw; dat is wat de AVIO-producten van Audinate onder andere doen. Dankzij de AVIO-adapters kun je jouw bestaande audioapparatuur gewoon blijven gebruiken en koppelen aan het netwerk. De Dante AVIO-adapters zijn toekomstgericht, kosten efficiënt, compact en uiteraard helemaal AoIP. Bekijk alle AVIO-adapters op de Triple Audio webshop!

Domain manager 
Wil jij alle controls van je Dante® netwerk binnen handbereik hebben? Gebruik dan Dante® Domain Manager. Dankzij Dante® Domain Manager hou jij het overzicht en beheer van je netwerk binnen één interface. Daarnaast kun je de beveiliging opschroeven door middel van gebruikersverificaties en kun je verschillende auditmogelijkheden toepassen.


Wist je dat Triple Audio verschillende producten aanbiedt die binnen jouw Dante® netwerk passen? Bekijk het overzicht hier.

Wil je meer informatie over deze twee productranges? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!