donderdag 27 september 2018

AMX Livewire+ integratie

AMX is onderdeel van de HARMAN Professional Division, een vooraanstaand merk voor de zakelijke, educatieve en overheidsmarkten. AMX is gespecialiseerd in het integreren van AV-oplossingen voor de IT-wereld. Het lost de complexiteit van het beheren van technologie op met betrouwbare, consistente en schaalbare systemen. Het is dan ook niet voor niets dat de Hogeschool Utrecht is uitgerust met een uitgebreid AMX systeem.

De nieuwe radiostudio van de Hogeschool UtrechtIn het project 'Media Technologische Omgeving' van de Hogeschool Utrecht heeft Triple Audio samen met Hans Schouten de integratie tussen AMX en het Livewire+ ecosysteem gerealiseerd. Het Livewire Control Protocol (LWCP)wordt gebruikt om de Axia apparatuur remote te bedienen.

Het doel van deze integratie:het eenvoudig en fool-proofbedienen van drie microfoons en het geluid van een laptop ophet studieplein. Op het studieplein staan geavanceerde audiomogelijkheden en combinaties die met de tv-studio mogelijk zijn, daarom is er voor een AMX-integratie gekozen. De gebruikers van de HU waren al gewend aan het bedienen van een AMX-paneel, de vernieuwing wijkt hier niet vanaf: op de achtergrond wordt feitelijk de Axia Radius mixer in de studieplein regie remote bediend.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!