woensdag 26 juni 2019

Als een vis in het water met Comrex ACCESS NX

De vertrouwde en bewezen Comrex ACCESS 2USB maakt nu echt plaats voor zijn opvolger: de Comrex ACCESSNX! De voorganger heeft meer dan tien jaarde hoge kwaliteit van Comrex gewaarborgd, en de ACCESS NX zet dit voort met nieuwe en meer handige toevoegingen.

De Comrex ACCESS NX heeft in tegenstelling tot de ACCESS 2USB twee microfoon inputs en hoofdtelefoon outputs. Je hebt dus niet direct een extra mixer nodig om twee presentatoren individueel naar de studio te sturen. Wil je meer dan twee setjes microfoon/ hoofdtelefoon? Dit is mogelijk met de Comrex ACCESS NX 4-kanaals mixer!
Een van de grote voordelen van de Comrex ACCESS NX is het grote touchscreen welke je zeer eenvoudig en plezierig met je vingers kunt bedienen. Daarnaast is de batterij intern en gaat hij tot wel 6.5 uur mee!


Jan-Willem Start Op met… Comrex ACCESS NX!
Afgelopen weekend heeft de Comrex ACCESS NX zich laten horen bij de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte voeren een stuk met Maarten mee waarbij ze live vanuit een boot hun radioprogramma Jan-Willem Start Op presenteerden op NPO Radio 2. Ze deden dit met de Comrex ACCESS NX.

 Frank van ’t Hof (DJ / Technisch producer NPO Radio 2) is enthousiast en noemt meerdere grote voordelen van de ACCESS NX: de geweldige kwaliteit van het audio en bijvoorbeeld de twee inputs waardoor je onafhankelijk van elkaar verslag kan doen. Waar andere verbindingen het tijdens de tocht in het hoge noordensoms begaven, viel de Comrex ACCESS NX geen enkel moment weg: ‘De verbinding is fantastisch dankzij de twee simkaarten en het gebruik van Crosslock!’.

Foto: Raymond van OlphenFoto: Raymond van OlphenJeroen Kijk in de Vegte met de Comrex ACCESS NX


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!