maandag 18 februari 2019

5 redenen voor VOLT!

Van FM, AM of HD/DAB/DRM naar Stereo Generator en Streaming processor. De Omnia VOLT kan meer dan je in eerste instantie denkt! Om jou wat duidelijkheid te geven, geven wij je vijf hele goede redenen voor een Omnia VOLT in je studio!

Reden 1: Budget
De Omnia VOLT is veelzijdig, betrouwbaar en presteert geweldig tegen een scherpe prijs. Het is kostenefficient omdat je niet vijf verschillende processors nodig hebt; je switch in de Omnia VOLT bijvoorbeeld van FM- naar HD-processor. Het enige wat nodig is, is een software update.

Reden 2: Altijd on-air
Je kunt de Omnia VOLT als backup gebruiken in je studio: welke processor er ook uitvalt, je kunt de software gewoon installeren op je VOLT en je bent binnen no-time weer on air!

Reden 3: Flexibel
Omnia VOLT is een audioprocessingplatform dat FM-, AM-, DRM/HD/DAB- of stereo-generatietoepassingen en streaming mogelijk maakt zonder extra kosten.

Reden 4: Geweldige sound
In de wereld van soundprocessing is Omnia marktleider. Een logisch gevolg is dat de VOLT de kwaliteit heeft die je verwacht van een product van Omnia. Zelfs in alle formats klinkt het geluid fantastisch.

Reden 5: Toekomst zeker
Omnia VOLT kan niet alleen switchen van format, maar verandert ook mee als er in de toekomst nieuwe trends komen.Meer informatie over de Omnia VOLT Multi-Use Audio Processor? Klik hier!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!