woensdag 7 oktober 2020

Vind Daisy Bel en win € 150,- cash!


Vind Daisy Bel en win € 150,- netto!
Daisy Bel heeft zich verstopt, kan jij haar vinden? Misschien zit ze in een van onze nieuwsberichten, of zelfs in de tijdlijn van Triple Audio. Maar ze kan het ook over een hele andere boeg gooien: wellicht een categorie of zelfs product in de Triple Audio webshop?

Als jij Daisy Bel als allereerste hebt gevonden, ontvang je € 150,- cash. Helemaal netto, geen addertjes onder het gras; gewoon honderdvijftigeuro op je bankrekening. Je leest dit ook terug in de algemene voorwaarden van deze winactie.

Wat als je Daisy Bel vindt?
Stuur de locatie (uitgeschreven of een screenshot) van de locatie van Daisy Bel naar info@tripleaudio.nl en vermeld hierbij je naam, achternaam, woonplaats en telefoonnummer. Ben jij de eerste persoon die deze e-mail verstuurd inclusief de juiste locatie van Daisy? Dan ben jij de winnaar. In dit geval ontvang je een e-mail van Triple Audio met details over je prijs en hoe jij deze kunt ontvangen.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Als Daisy Bel gevonden is, verstopt zij zich direct opnieuw. En maak jij opnieuw kans.

Let op! Daisy staat ook op de Triple Audio homepage en in dit nieuwsbericht, maar deze twee locaties tellen helaas niet mee ;) 

Laat een reactie achter