maandag 21 oktober 2019

Ik tel tot tien!

Sonifex heeft een nieuwe productrange: de AVN-DIO-range. Dit zijn interfaces waarmee je analoge en digitale apparatuur verbindt met een Dante® AoIP netwerk.

Een tot en met vijf
AVN-DIO001, AVN-DIO002, AVN-DIO003, AVN-DIO004, AVN-DIO005

  • De AVN-DIO01 is een Dante® AoIP netwerk naar analoog XLR stereo output converter in de nieuwe Sonifex DIO range. De DIO01 bestaat uit twee XLR outputs en een Neutrik EtherCon® connecter, dit zorgt voor een directe verbinding met het Dante AoIP netwerk.
  • De AVN-DIO02 is de AVN-DIO01 alleen dan precies andersom! De DIO02 vormt analoge XLR stereo input om naar het Dante® AoIP netwerk. De DIO02 bestaat uit twee analoge XLR inputs en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO03 is een converter van het Dante® AoIP netwerk naar een hoofdtelefoon. De DIO03 bestaat uit een single stereo hoofdtelefoon output, beschikbaar in twee verbindingen voor 1/4” 3.5mm jacks, en een volumeknop voor de hoofdtelefoon. Daarnaast heeft de DIO03 een limiter met LED indicatie, zodat je gehoor beschermd is.
  • De AVN-DIO04 is een converter van het Dante® AoIP netwerk naar analoog phono stereo in- en output. De DIO04 heeft stereo analoge in- en output en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO05 vormt het Dante® AoIP netwerk om naar analoge aansluiting, zowel in- als output. De DIO05 heeft analoge stereo audio in- en outputs op één schroefaansluitblok en een Neutrik EtherCon® connector.

Zes tot en met tien
AVN-DIO006, AVN-DIO007, AVN-DIO008, AVN-DIO009, AVN-DIO010

  • De AVN-DIO06 is een converter voor het Dante® AoIP netwerk naar digitale AES3 in- en output. De DIO06 beschikt over stereo AES3 audio in- en outputs op Neutrik XLR connectors en een Neutrik EtherCon connector.
  • De AVN-DIO07 is een converter voor het Dante® AoIP netwerk naar AES3id digital en- en output audio. Deze convertor bestaat uit stereo AES-3id digitale audio in- en outputs op BNC connectors en een Neutrik EtherCon® connector.
  • De AVN-DIO08 is een Dante® AoIP netwerk naar AES3 digitale in- en output audio converter. De AVN-DIO08 heeft stereo AES3 digitale audio in- en outputs op één schroefaansluitblok en één Neutrik EtherCon-connector.
  • De AVN-DIO09 is een microfoon input naar Dante® AoIP netwerk converter in het Sonifex DIO-assortiment van Dante invoer- / uitvoerapparaten met A / D-circuits die een ruisvloer van wereldklasse bieden van -129 dB. De AVN-DIO09 heeft een enkele hoogwaardige microfoonvoorversterker met gebalanceerde XLR-ingang, grove en fijne versterkingsregelaars, hoog doorlaatfilter, fantoomvoeding, driekleurenniveau-LED en één Neutrik EtherCon-connector.
  • De AVN-DIO10 is een Dante® AoIP netwerk naar 3G/HD/SD-SDI Embedder/De-Embedder (leverbaar vanaf Jan 2020). De AVN-DO10 is de makkelijkste manier om legacy SDI apparatuur te verbinden met je Dante® netwerk. De AVN-DIO10 kan gelijktijdig gebruikt worden voor het embedden en de-embedden van 16 audiokanalen.

Wil je weten wat de nieuwe product range van Sonifex voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Laat een reactie achter